Java Server Developer

Solliciteer nu

Java Server Developer

Ontwikkel jij graag door aan onze innovatieve, prijswinnende mobiele identiteitsverificatie oplossing ReadID?

Neem dan snel contact met ons op!

FULL-TIME / PART-TIME · ENSCHEDE


ReadID is de eerste en toonaangevende leverancier van NFC-technologie voor mobiele identiteitsverificatie. Bedrijven wereldwijd gebruiken onze software om identiteiten op afstand te verifiëren en fraude te verminderen. Klanten zijn onder meer banken als ING, Rabobank en ASB Nieuw-Zeeland, overheidsinstellingen als UK Home Office en het Danish Digital Agency, en digitale handtekeningdiensten als SK ID Solutions en Digidentity. Onze software wordt algemeen erkend als toonaangevend in haar vakgebied.

InnoValor groeit snel en is toe aan een nieuwe fase in haar evolutie, met de opening van internationale ontwikkelings- en verkoopcentra, en de uitbreiding van alle ontwikkelingsteams. We zijn de winnaar van de FD Gouden Gazelle (middelgrote bedrijven) voor het snelst groeiende bedrijf en behoren tot de 250 snelst groeiende scale-ups in Nederland. We zijn gevestigd in Nederland (Enschede), met kantoren die dit jaar openen in Londen en Barcelona. We zijn momenteel een groep van ongeveer 50 mensen met 12 verschillende nationaliteiten, die werken in drie ontwikkelingsteams en een R&D team. De voertaal binnen het bedrijf is dan ook Engels.

Ben jij de ervaren directeur die ons zal helpen uitstekende ontwikkelingsteams op te bouwen? Of misschien ben je een team lead, klaar voor een volgende stap? Bel ons dan om meer te weten te komen over ons bedrijf en onze groeiplannen en laten we bespreken hoe jouw bijdrage eruit zou kunnen zien!

Jouw baan

 • Ontwikkelen van onze ReadID SaaS server met veiligheid en schaalbaarheid in het achterhoofd

 • Bijdragen aan de roadmap voor ReadID, waaronder het toevoegen van nieuwe functies en integratie met partners die aanvullende softwareproducten leveren, bijv. gezichtsherkenning
 • Ontwikkelaars die voor onze klanten werken helpen om de ReadID API optimaal te gebruiken, met name de server-side API's (REST, XML, JSON)
 • API-documentatie schrijven voor onze klanten
 • Bijdragen aan onze geautomatiseerde tests
 • Eventueel bijdragen aan onze big-data analyse van onze logging (ReadID Analytics)
 • Optioneel deel uitmaken van onze DevOps/CloudOps aanpak
 • Werken met en voor klanten van over de hele wereld
 • Je kunt server side development combineren met iOS of Android development als je dat wilt 

 • Wat breng je mee?

 • Een universitaire (MSc) of HBO/BSc opleiding in Informatica, Software Engineering, Computer Security of vergelijkbaar
 • Je spreekt Engels, en bij voorkeur ook Nederlands
 • Een gedegen Java server ontwikkel achtergrond
 • Ervaring met Java EE, Spring, REST, XML, JSON
 • Ervaring met continuous integration, bijvoorbeeld Jenkins
 • Ervaring met DevOps wordt op prijs gesteld
 • Bij voorkeur ervaring met JavaScript, CSS, OWASP, Angular
 • Je bent security minded

Als Java Server Developer kom je terecht in ons multinationale team van hoogopgeleide ontwikkelaars die verschillende disciplines en technologieën bestrijken. Hoewel elke ontwikkelaar zijn of haar eigen perspectieven en specialiteiten meebrengt, beschouwen we ontwikkeling als een gezamenlijke inspanning. Wij geloven dat nauwe samenwerking de sleutel is tot een kwalitatief hoogstaand productaanbod. Onze ontwikkelaars zijn er trots op bij te dragen aan een productaanbod met impact op de maatschappij. Samenwerking wordt vergemakkelijkt door onze vriendelijke werkomgeving en platte en informele lokale structuur. Ideeën voor oplossingen worden door iedereen op tafel gelegd en gezamenlijk besproken en verkend. Bovendien hebben we een zeer divers en multinationaal klantenbestand met hun specifieke (technologische) uitdagingen, dus nooit een saai moment.

Merk op dat we naast Java Server Developers ook een Security Officer, een Security Engineer, een Cloud Architect, iOS Developers en Android Developers zoeken. We hanteren geen strikte rolgrenzen, maar stemmen rollen en activiteiten af op persoonlijke vaardigheden en competenties. Een gemengd functieprofiel met meerdere rollen is zeker een optie. 

Over InnoValor & ReadID

InnoValor is een snel groeiend (fin)tech bedrijf dat de wereldwijde markt verovert met de bekroonde en best-in-class SaaS identiteitsverificatie oplossing ReadID.

Bij InnoValor, opgericht in 2013, werken 50 medewerkers nauw samen terwijl de voertaal Engels is

ReadID is 's werelds eerste en toonaangevende NFC-gebaseerde smartphone identiteitsverificatie technologie. We hebben gerenommeerde klanten, zoals banken (ING Bank, Rabobank, Aion, Volksbank), overheidsorganisaties (politie, UK Home Office) en vertrouwde dienstverleners (Itsme, Digidentity, SK).

Met ReadID kunnen onze klanten paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten lezen en verifiëren. De NFC chip van het identiteitsbewijs wordt gelezen via de NFC op de smartphone (Android of iOS). Kijk op www.readid.com voor meer informatie over ReadID, demo video's en de gratis demo app in App/Play Store.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Enschede (Nederland). InnoValor is ISO27001, ISO27701 eneIDAS High/QTSP gecertificeerd.

Informele werksfeer in een team met hooggekwalificeerde developers, onderzoekers, architecten, salesmensen en architecten

Samen lunchen, wandelen en sociale activiteiten na werktijd (...natuurlijk niet verplicht)

Flexibele werktijden en mogelijkheid om deels thuis te werken

Samenwerking staat voorop

Aantrekkelijk salaris met variabele beloning

28 vakantiedagen met de mogelijkheid deze uit te breiden

High-end laptop en telefoon naar keuze (Windows of Apple)

Veel interne en externe opleidingsmogelijkheden

Goede pensioenregeling  

Bob

Zet de standaard

Edwin

Code rules

Timothy & Mitch

Team effort

Speeding up

innovation

Ines

Creating new identities